128 KB/s Ok radio streamOK radio live   srbija+381.11.4000444  studio@okradio.net
fb yt

Tim Ok Radija

Sonja Đorđević

Sonja Đorđević

Sonja je prvi put sela za mikrofon sa svojih 18 godina… Oduvek se pitala kako teta uđe u kutiju i priča, kako stane u tu kutiju?! I onda je i sama dospela tamo… Južnjački temperament donela je u Beograd i svojim glasićem osvojila mnoge… Radila je na mnogim radio stanicama, a svojevremeno se oprobala i na tv-u. Čuveni kardiovaskularni blok na OK radiju pripada baš njoj.. Sonja je inače i medicinski radnik, ali svakako osim te plemenitosti, tu je i da vašu dušu oplemeni nekom dobrom pesmom. Ljudi je ili vole ili ne, između ne postoji… Obožava nakit, hrono ishranu, stručnjak je da nađe ekskluzivu i da, voli kafanski provod, ali uz čašu vode… Ukoliko je baš, ali baš pogodi pesma neće odoleti kupinovom vinu. :)
Dragana Živanović

Dragana Živanović

Dragana je glas koji čujete i kad mislite da je to nemoguće. Na radiju se ogasila kao curica iz znatiželje, pa je uz naporan rad i iskustvo postala deo radijske ekipe koja je izgradila radio u pravom smislu te reci… Bila je i urednik i voditelj na mnogim radio stanicama u Beogradu. Svi pevači i pevačice su sa njom podelili ne samo pesme i nastupe već i životne priče… Oprobala se i kao tv lice, ali nakon svega toga shvatila je da je na radiju opuštenije, bolje i prirodnije raditi i stvarati… Ume često da kaze: radio je svet za sebe. Poslednje dve godine je i deo ekipe OK radija. Sa vama slavi sve bitne datume i trudi se da pronađe baš onu pesmu na koju ste u tom trenutku pomislili. U svakom trenutku daje se nesebično publici i sa istim žarom uvek će vam poželeti lep dan ili veče… Voli životinje, posebno pse, mudre izreke uvek će podeliti sa vama, a potpuno joj prijaju morski talasi pa kad ode na odmor tu bi da odigra i produžetke… Sa Draganom je prijatno popiti kafu uz jednu, dve… milion pesama :)
Zorica Krstanović

Zorica Krstanović

Sa Zokom započinjete ili nastavljate druženje uz OK radio. Ona je završila novinarstvo na Političkim naukama u Beogradu i oprobala se i kao novinar i kao pisac. Radila je za mnoge časopise i novinske agencije, a autor je i zbirke kratkh priča… To sve u vezi sa radijom počelo je spontano, a preraslo je u jednu opasnu ljubav. Zoka zna tačno koja je vaša omiljena pesma, pa ponekad se i u snu trgne od prevelike memorije. Autor je emisije : Na vezi sa Zokom i direktor marketinga na OK radiju, pa s njom mozete napraviti i plasirati najbolju reklamu za vaš posao… Obožava slatkiše, voli putovanja i dobro vino, a svima bi predložila da posete kako Beograd i Skadarliju tako i Italiju odnosno Toskanu… Zoku da upoznate i shvatite, pa samo ako bas morate... :)
Sale Janković

Sale Janković

Sale je jedna multimedijalna ličnost. U medijima je više od 15 godina… Tokom tih godina kalio se na mnogim TV i radio stanicama,a najduže se zadržao u TV emisiji muzičke produkcije „Južni vetar“ – „Cvrčak na sat“,po kojoj je dobio i nadimak Sale Cvrčak. Na OK radiju je vise od 10 godina. Prepoznatljiv je po šalama, raznim komenatarima i opaskama duhovitim i nesvakidašnjim, sa kojima nam uvek izmami osmeh. Osim svog “uobičajnog petka” tu je i da napravi odlično radijsko gostovanje i da sve to zahvaljujući Produkciji Kruna sa kojom smo u odlicnoj saradnji pogledate i uživo na youtube kanalu Produkcije Kruna… Sale je veliki šmeker, pa su mu dame brojnija publika, ali je da ne poverujete i veliki zavisnik slatkiša, tako da sa najmlađima uvek je u nekoj utakmici … U sustini, Sale je veliko dete koje obožava da se igra, a radio je svakako njegov omiljeni teren…
Ivana Pantić

Ivana Pantić

Devojka sa polja zelenih kao što je otpevao Joksimović… Iz zapadne Srbije došla u Beograd da “izuči” velike, ali i visoke škole. I danas odlično razume te podele na visoke i velike stvari… Završila je novinarstvo na Politkičkim naukama u Beogradu… Mnogi su je upoznali u okviru muzičko-zabavnog programa na OK radiju, ali trenutno je van okvira regularne programske šeme. Ivana je sjajan saradnik, promoter naših emisija i akcija i u drugim medijima.
Predrag Puhača

Predrag Puhača

Peđa je rodom sa Korduna. Tu zavičajnu energiju i toplinu možete da osetite u emisiji “Krajiško prelo”. Emisija je na radiju više od 10 godina. Mnoge krajiške i šaljive pesme možete čuti u druženju sa Brkom. Većina krajiških grupa i pevača su do sada ulepašali emisiju Krajiško prelo i napravili dosta dobre zabave za sve ljubitelje te vrste muzike. Peđa je čovek iz naroda, opušten i vedar, spreman da i vama ulepša dan tom svojom energijom. Često ga možete čuti kako zapeva uz neku lepu zavičajnu pesmu, pa i vi verovatno sa druge strane. Osim Krajiške muzike, odličan je poznavalac i starih hitova koje servira nedeljom uveče na OK radiju.
Dača Grbić

Dača Grbić

Dača se na OK radiju prvi put oglasio 1993. godine. Bilo je to vreme kad se radilo samo iz ljubavi. Tada su se učile i krojile tajne ovog posla. Nakon nekoliko godina uspešne saradnje otišao je malo i u druge vode. Svestrana ličnost, neko kome skoro ništa nije strano, a najviše uživanja pruža mu reka Dunav. Obožava ribarenje, plovidbu i sve te čari koje mu Dunav pruža. Ovog alasa opet je put pre par godina doveo do istih radijskih vrata. Odličan je poznavalac stare i kvalitetne narodne pesme, ume da napravi odličnu atmosferu, a do sada u bogatoj biografiji dosta lica sa estrade imao je priliku da intervjuiše. Sve što radi i kaže je spontano i skoro pa bezazleno. Možete ga pretežno čuti u večernjim satima na OK radiju!