128 KB/s Ok radio streamOK radio live   srbija+381.11.4000444  studio@okradio.net
fb yt

Velika avantura : Dečiji sajam od 5-7.maja!

Za samo dva dana počinje najveća dečija manifestacija u regionu – XIX Dečiji sajam – posvećena svim mališanima i onima koji tri dana žele da provedu sa svojim najdražima. Svečano otvaranje je u petak, 05.maja u 14 časova.

deciji sajam

U svakoj ulici na Dečijem sajmu, na štandovima izlagača smeštene su razne vrste aktivacija za najmlađe, kreativne radionice, likovni kutak, dok roditelji na štandovima mogu dobiti informacije o velikom broju brendova i novih proizvoda namenjenih kako deci tako i čitavoj porodici. Ono što je novina ove godine, jeste da će svi posetioci Dečijeg sajma, na štandu SebaMed moći besplatno da testiraju pH vrednost kože, ali i da dobiju pravovremeni savet pedijatra u vezi izbora adekvatnih preparata. Tokom sva tri dana trajanja sajma, pedijatri će biti na raspolaganju u period od 11-13 i od 17-19 časova.

Prvi put na sajmu, mališani će moći da učestvuju i da se takmiče u karaokama, kao i „zaboravljenim“ dečijim igrama poput lastiša, školice i drugih. Tradicionalno i ove godine biće održana SebaMed  puzijada, a roditelji će moći da prijave male trkače do početka manifestacije.

Na sajmu će biti postavljen Tatami poligon borilačkih sportova gde će se predstaviti borilački klubovi. Kao i svake godine, najmlađi će uživati igrajući se na motoričkom poligonu koji će postaviti Sportska akademija Senjak.

Veliki broj kulturnih i obrazovnih institucija, kao i dečijih ustanova podržalo je najveću dečiju manifestaciju u regionu, a preko 40 medija najavljuje i prati ovaj događaj.

Kao i prethodnih godina i ove godine medijski sponzor dečijeg sajma je i OK radio iz Beograda!

Dođite sa vašim mališanima da doživimo pravu avanturu!

 

Izvor:decijisajam.rs

         okradio