128 KB/s Ok radio streamOK radio live   srbija+381.11.4000444  studio@okradio.net
fb yt

Jedan je Sinan Sakić! Tradicionalno najjači koncert na Tašu! BEOGRAD 3.jun, vidimo se!

Sinana Sakića ili volite ili lomite caše zbog njega.  Peti put za redom održaće se tradicionalni koncert na Tašmajdanu legendarnog Sinana Sakića!

sinan sakic koncert

Ponovo će biti veselo u Beogradu! Bice to najvreliji junski dan u našoj metropoli jer nas očekuje na jednom mestu mnogo energije i emocija! Svi njegovi hitovi imaju svoju dubinu, posebnu strast i nešto što publika prihvata i upija bez pogovora. Na svim koncertima publika peva sa Sinanom u glas sto daje poseban pečat celoj atmosferi...

 I kako je Sinan nedavno izjavio: " Svi me zovu i za "Arenu" ili "Pionir" , ali ne kapiraju da samo Taš ima onu dušu o kojoj ja pevam u pesmama..."

U prethodnim decenijama, retko ste mogli da vidite bilborde ili velike reklamne kampanje za Sakićev koncert u Beogradu, obično na “Tašu”… Bilo je dovoljno nekoliko malih plakata i to je to.

Godine 1997. OK radio Beograd je bio medijski sponzor koncerta na Tašu i od tada pa do danas, uvek je pratio dešavanja našeg poznatog pevača.

Nakon 20. godina opet je OK radio medijska podrška Sinana Sakića, a očekuje se i jedno radijsko gostovanje neposredno pred koncert za sve ljubitelje njegove muzike.

Organizator koncerta je Melos estrada, a ulaznice mozete da kupite preko Eventim-a ili na blagajni SRC Tašmajdan!

Nemojte da propustite nezaboravnu žurku na Tašu!

 

izvor: okradio