128 KB/s Ok radio streamOK radio live   srbija+381.11.4000444  studio@okradio.net
fb yt

Aca Živanović s početkom jeseni iznenadiće sve novom pesmom "Boli me"!

Pinkova zvezda, učesnik rijaliti programa, dečko "te i te"...Sve to pada u vodu kad čujemo kako Aca peva.

ACA ZIVANOVIC

Foto: okradio

Aca Živanović je na prvom mestu dečko sjajnih vokalnih sposobnosti, energija koja pleni i čovek koji u svakom pokretu pokazuje emociju i ljubav prema muzici.

Možda je " Totalni pijanac" osvojio mnoge, ali je na pragu da osvoji i sve one koji su i neverne Tome...

Nova pesma " Boli me " , čiji je autor sam pevač i za koju je snimljen viskokobudžetni spot iza kog stoji jak produkcijski tim Video Studio MI i Purim Media uskoro ce biti premijerno emitovana na OK radiju!

Pokušali smo malo da ispitamo Acu i da zadovoljimo radoznalost otkud ovaj naziv pesme, ali je Aca kratko i efektno objasnio: " Svako ima svoju neku ranu i neku svoju bol".

Spot je rađen na više lokacija u Beogradu i uloženo je puno truda, uz određene scene se konzumirao i sampanjac, no nećemo baš sve da otkrijemo sada. Dovoljno je da nagovestimo da se u spotu našla i popularna srpska manekenka Milica Šutović koja je nedavno bila angažovana u spotu trenutno najpopularnijeg turskog pevača Buraya koji je pregledan čak 83 miliona puta na YT. 

SPOT ACA ZIVANOVIC

Foto: okradio

Da li će i to uticati na Acinu pesmu ne znamo, ali ono što znamo jeste činjenica da je saradnja bila uspešna , što govore i fotke koje smo dobili neposredno nakon snimanja...

Očekujte uskoro novu pesmu " Boli me" sa kojom će i dolazak jeseni imati posebnu draž.

 

 

izvor: okradio