128 KB/s Ok radio streamOK radio live   srbija+381.11.4000444  studio@okradio.net
fb yt

Živeće uvek kroz svoja dela, a ostavio ih je mnogo! U Bijeljini održan koncert povodom 10. godina smrti Nina Rešića!

Amir Nino Rešić je bio jedan od jako popularnih pevača na prostorima bivše Jugoslavije. Naravno, kao i za mnoge estradne ličnosti, za njega se vezuju razne teme, od vere, ženidbe, načina života i drugih stvari, ali ono što niko nikada nije mogao da mu ospori jeste taj vokal i emocija da iznese neku pesmu i da ljudima pokloni hit. A bilo ih je, mnogo...I danas, posle niza godina, neke pesme su oživele na nastupima kolega i na mnogim radio i tv stanicama, posebno " Donesi divlje mirise", " Udahni duboko",  zatim čuveni duet sa Draganom Mirković " Divlja devojka" i tako dalje.

nino resic slika

Foto: google.rs

Ostala su dela iza njega i ta dela su u očima mnogih i jaka i sveta. Zadužio nas je Nino, poklonio nam je puno energije i ljubavi u svim tim pesmama, a opet na neki način dao se publici maksimalno.

Nakon 10. godina od njegove smrti, njegovi najbliži odlučili su da naprave jedan pomen u znak sećanja i poštovanja njegovog rada. U Bijeljini je održan koncert povodom 10. godina smrti Nina Rešića.

Koncertu su prisustovale brojne kolege i poštovaoci njegovog rada, Dragana Mirković, Halid Muslimović, Sejo Kalač, Ivan Kukolj Kuki, Miroljub Brzaković, Angel Dimov, Ninova kćerka Sandra Rešić i drugi. Program je vodio Željko Stefanović, dok je sve pevače pratio orkestar Dražena Bojića.

Siniša Kajmaković, direktor MP “Renome”, organizator koncerta, prijatelj i saradnik pokojnog Nina Rešića, kao i obično, potrudio se oko celokupne organizacije da sve bude u najboljem redu.

Koncertu su prisustovali mediji kako iz Bosne, tako i iz Srbije i propratili su ceo događaj. Naš kolega sa OK radija Sale Janković i Produkcija Kruna zabeležili su detalje koncerta koje ćete moći da vidite uskoro i na YT kanalu Produkcije Kruna.

 

izvor: okradio