128 KB/s Ok radio streamOK radio live   srbija+381.11.4000444  studio@okradio.net
fb yt

OK radio iz Beograda proslavio 25 godina postojanja!

Sam kraj 2017. godine za radio stanicu "OK radio" iz Beograda bio je dinamičan i lep. Nakon tradicionalnog Folk Maratona, žurke koja je tri dana trajala, uz smenu voditelja, pevača, bendova, 29. decembra Okejci su proslavili četvrtinu veka postojanja, tj .25. rođendan.

OK TORTA ZA SAJT

Foto: okradio

Rođendan je obeležen u prostorijama radija, sa posebnom energijom i uz veseo program. Bila je tu cela ekipa radija, mnogi saradnici, kolege, producenti, pevači, kao i slušaoci koji su iz Austrije, Australije, Amerike i Nemačke specijalno došli da ulepsaju rođendansku žurku.

Pevalo se i sviralo malo i uživo, duvale se svećice na torti , pravile fotkice, a javno slušaocima voditelji su davali obećanja kako će bitii bolji , veseliji i luđi u Novoj 2018. godini.

Nakon rođendanskog programa slavlje se nastavilo u "Konobi kod Goce i Renata", velikih radijskih prijatelja gde su se dodatno opustili svi.

25. godina nije mala stvar, puno je truda tu uloženo, živaca, energije, borbe, ljubavi na prvom mestu.

KOLACICI ZA SAJT

Foto: okradio

Hvala svim kolegama, saradnicima, prijateljima OK radija, svim slušaocima, svima onima koji vole radio,  na velikoj podršci i ljubavi.

 

 

izvor: okradio